Lawatan 2018-AUN / SEED-Net (Mesyuarat Orientasi & Pemantauan JFY 2018) | FAKULTI KEJURUTERAAN
» BERITA » Lawatan 2018-AUN / SEED-Net (Mesyuarat Orientasi & Pemantauan JFY 2018)

Lawatan 2018-AUN / SEED-Net (Mesyuarat Orientasi & Pemantauan JFY 2018)

Gambar: Prof. Madya Dr. Kasem Choocharukul (Penolong Pengarah Eksekutif) sedang menerangkan program yang sedang dirancangkan oleh AUN/SEED-Net kepada kumpulan penyelia dan staf sokongan

Pada 24 Oktober 2018, mesyuarat orientasi & pemantauan JFY 2018 telah diadakan oleh wakil AUN / SEED-Net dan dihoskan oleh Universiti Putra Malaysia. Wakil mereka adalah Prof. Madya Dr. Kasem Choocharukul (Penolong Pengarah Eksekutif) dan Cik Siriboon Ketphichai (Pegawai Program). Para peserta dari Malaysia adalah penyelia untuk program ini, Prof. Dr. Renuganth Varatharajoo, Prof. Prof. Dr. Tang Sai Hong (diwakili oleh Encik Patrick), Prof. Madya Dr. Faieza binti Abdul Aziz dan Dr .Siti Azfanizam Ahmad, Ketua Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Prof. Madya Dr. Zulkiflle Leman, Normalina Jamaluddin sebagai kakitangan sokongan dan 4 pelajar di bawah program ini. Pelajar Nurhana Mohmad Rouyan, Chhuon Raksmey, Yang Lieng Heng dan Lai Lai Win merupakan pelajar PhD dan Master untuk  program ini. Objektif mesyuarat adalah memantau program AUN / SEED-Net mengikut pelan yang dijadualkan dan berkongsi maklumat terkini mengenai program ini.

Mesyuarat itu diadakan di bilik mesyuarat, tingkat 5, Fakulti Kejuruteraan dari jam 230 malam hingga 5:00 petang. Pada akhir mesyuarat semua ahli telah saling memahami mengenai program yang dirancang dan program baru untuk AUN / SEED-Net.

Tarikh Input: 25/10/2018 | Kemaskini: 25/10/2018 | no.j

SXDdDAk~