Lawatan Penilai Dan Pemeriksa Luar Jabatan Kejuruteraan Mekanikal Dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia Oleh Professor Wim Desmet | FAKULTI KEJURUTERAAN
» BERITA » Lawatan Penilai dan Pemeriksa Luar Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia oleh Professor Wim Desmet

Pada 26 oktober 2017, lawatan Penilai dan Pemeriksa Luar Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia oleh Professor Wim Desmet dari Department of Mechanical Engineering, KU Leuven, Belgium telah bermula. Lawatan akan berlangsung bermula dari 26 Oktober 2017 sehingga 31 Oktober 2017. Untuk hari pertama beliau dijadualkan untuk mengadakan mesyuarat dengan Ketua Jabatan dan Penyelaras di Jabatan. Lawatan selama 4 hari ini merangkumi perjumpaan dengan dekan dan semua staf jabatan, menyemak semula bahan akademik, lawatan ke semua bahagian Jabatan dan Fakulti, mengadakan seminar dan seterusnya memperkemaskan laporan di akhir lawatan.

Tarikh Input: 26/10/2017 | Kemaskini: 26/10/2017 | no.j

SXDdPAF~