Tahniah Prof. Madya Dr. Biswajeet Pradhan - Humboldt Ambassador Scientist | FAKULTI KEJURUTERAAN
» BERITA » Tahniah Prof. Madya Dr. Biswajeet Pradhan - Humboldt Ambassador Scientist

Tahniah Prof. Madya Dr. Biswajeet Pradhan - Humboldt Ambassador Scientist

Fakulti Kejuruteraan merakamkan ucapan tahniah kepada Prof. Madya Dr. Biswajeet Pradhan, Pensyarah di Jabatan kejuruteraan Awam atas penganugerahan sebagai Humboldt Ambassador Scientist 2015-2018 oleh Alexander von Humboldt Foundation, Jerman.

Pelantikan beliau yang bermula Februari tahun ini sehingga Januari 2018 itu dilihat berupaya meningkatkan hubungan dan jalinan akademik antara Universiti Putra Malaysia dengan negara tersebut khususnya dalam bidang Kejuruteraan Awam. Selain itu, beliau juga bertindak sebagai penasihat berkenan program-program penajaan dan anjuran organisasi tersebut.

Tarikh Input: | Kemaskini: | farahidayu

SXEXQAO~