Tahniah Diucapkan Kepada Profesor Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit Atas Kejayaan Merangkul Gelaran Highly Ranked Scholar Oleh ScholarGPS | FACULTY OF ENGINEERING
» NEWS » Tahniah diucapkan kepada Profesor Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit atas kejayaan merangkul gelaran Highly Ranked Scholar oleh ScholarGPS

Tahniah diucapkan kepada Profesor Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit atas kejayaan merangkul gelaran Highly Ranked Scholar oleh ScholarGPS. Penganugerahan ini merupakan lambang kepada prestasi dan kualiti luar biasa ahli akademik dalam sumbangan penerbitan ilmiah mereka merentasi pelbagai bidang, disiplin, dan pengkhusuan seterusnya menempatkan mereka dalam 0.05% teratas daripada semua sarjana di seluruh dunia.

Pencapaian penerbitan beliau telah mendapat pengiktirafan dari ScholarGPS berfokuskan kepada bidang beliau iaitu natural fiber, conceptual design dan composite material.

Semoga kejayaan yang diperoleh dapat menggalakkan lagi penglibatan warga UPM serta mengharumkan nama UPM di persada dunia.

Date of Input: 10/05/2024 | Updated: 10/05/2024 | puteriamirah

FACULTY OF ENGINEERING