AKTIVITI MENGHASILKAN SUDUT MADANI BERSEMPENA PROGRAM SEMARAK MERDEKA UPM | FAKULTI KEJURUTERAAN
» BERITA » AKTIVITI MENGHASILKAN SUDUT MADANI BERSEMPENA PROGRAM SEMARAK MERDEKA UPM

AKTIVITI MENGHASILKAN SUDUT MADANI BERSEMPENA PROGRAM SEMARAK MERDEKA UPM

Sudut Madani dibangunkan oleh warga FK ini berkonsepkan galeri untuk mempamerkan origami burung bangau yang menggabungkan binaan logo Malaysia Madani serta pameran Fakta Menarik. Fakta Menarik atau ‘Fun Facts’ dipaparkan di dalam ‘frame’ atau rangka gambar terpakai dan diikat serta digantung ke atas tiang lama dimana fungsi asalnya adalah untuk menyimpan pelan/surat khabar. Sebanyak 14 fakta menarik dipamerkan yang memetik fakta daripada 14 buah negeri di Malaysia. Pameran ini berlansung bersempena bulan kemerdekaan dan akan diteruskan hingga Hari Malaysia iaitu pada 16 September 2023.

Tarikh Input: 29/08/2023 | Kemaskini: 29/08/2023 | puteriamirah

SXEcSA7~